de pers over

Broemm

broem_pr

Ben je op zoek naar een leuk uurtje vermaak met je dreumes/kleuter?  Dan is deze Broemmm! show zeker een aanrader. Wat hebben mijn meiden (4.5) genoten. En niet alleen hun… de hele zaal genoot! Lach momentjes, verassingseffecten en een hele eigenwijze auto vermaakt jong (vanaf 2jaar) tot oud(70+).

Reacties van het publiek

Broemmm is wel een beetje stout, en rijdt ook wel heel hard, vond het heel grappig. (Daan, 4 jaar)

“Broemmm”prachtige voorstelling met prachtig decor ,de kinderen schaterde van het lachen een genot om te zien
(Meester Jan )

Hatsjoe!

hats_7

De voorstelling biedt een warme mix van clownerie, dans en theater. De kinderen zijn uiterst geïnteresseerd en blijven geboeid tot het einde van de voorstelling.
(blad kinderopvang, Mark Veerkant )

Ik vond het leuk dat Jut en Jucca vriendjes werden ,en ik wil ook in de sneeuw spelen.
(Silvia, 4 jaar)

Wie komt er in mijn huisje?

huis_2

Ontroerend mooi. De eenvoud en simpelheid maakt de voorstelling een geslepen diamant. (Stadsblad Gramsbergen, Jan Vlugger )

Ik moest zo hard lachen dat ik bijna in mijn broek plaste. (Sam, 5 jaar)


 

Eén, Twee, Drie

“Een, Twee, Drie “ is een sprankelende mooie theatervoorstelling geïnspireerd op Bauhaus-kunstenaar Oscar Schlemmer .

De voorstelling is simpel, humoristisch en licht en sluit prachtig aan bij de belevingswereld van de kinderen
(Trouw, Anita Twaalfhoven )

Het goede van de voorstelling “Een ,Twee, Drie “ is dat het de jonge kinderen uitdaagt te doen wat ze op hun leeftijd zo goed kunnen, meeleven, genieten, lachen, bewonderen en verbaasd zijn. Dit maakt de voorstelling tot een complete theaterbelevenis. (blad kinderopvang, Mark Veerkant )

Kip ik heb je

De voorstelling is een lust voor het oog. Het stimuleert de belevingswereld en fantasie van de kinderen. Fantastisch dat kinderen met zulke eenvoudige dingen worden geamuseerd.
(De Limburger, Lotte Hermans)

Slabberdewatski

Slabberdewatski kenmerkt zich door eenvoud ,rust en krachtige uitbeelding .De kinderen worden gegrepen .Een voorstelling vol met humor ( Noord Hollands dagblad, Leo Merxsen)

Goed theater als “Slabberdewatski“ kweekt publiek van morgen. Zo wordt publiek gekweekt dat later graag naar theater en dansvoorstellingen gaat . Uit de kunst (NH dagblad,Piet Heinzeil)

“Slabberdewatski” Dikke Proficiat, een prachtige voorstelling de kinderen waren de hele voorstelling geboeid, en dat is erg knap voor die kleintjes. (Juf Jannie)

www.mjontwerp.nl