Vreemde Vogel

Vreemde Vogel (NIEUW)

te boeken vanaf september 2019

Teun en haar autootje Broem gaan op avontuur, de wijde wereld in. Broemmm vrooemmm daar gaan ze, onderweg naar het grote onbekende. Vreemde planten, vreemde beestjes, vreemde geluiden, vreemde geuren… waar zijn ze nu, is het de jungle of fantasieland ? Broem en Teun zijn moe van al het reizen, dus het wordt tijd om het tentje op te zetten.

Toet toet! Wakker worden slaapkop Tijn. Teun haalt Tijn uit de auto, die lag natuurlijk weer te slapen. Hupsakee aan het werk jij. Teun en Tijn kruipen in hun tentje en het wordt nacht. Maar oh, wat eng, al die geluiden en wat kruipt daar, een spin, een slang? En wat is dat voor een vreemde vogel daar, is ze ziek of op zoek, wat wil ze toch?

De vreemde vogel wil niet meer weg en blijft Teun en Tijn kriebelen en kietelen, wakker maken, plagen en pesten. O jee, ze legt een ei! Nee, gekke vogel, geen ei in de motorkap van Broem leggen, we zijn op reis! Teun en Tijn willen verder, maar Broem wil niet meer en hoe moet dat nu met die vreemde vogel en het ei?

Vreemde Vogel is een lieve, fysieke voorstelling met live muziek, poppentheater en veel humor. Vreemde Vogel gaat over vriendschap en avontuur, nieuwe dingen ontdekken want vreemd is niet eng maar juist heel leuk en spannend.

Vreemde Vogel is het vervolg op de succesvolle voorstelling Broemm! Vreemde Vogel is een nieuw, op zichzelf staand verhaal.

Discipline: Fysiek, beeldend theater
Duur: 45 minuten
Leeftijd: 2 tot 6 jaar
Speelvlak: 8 x 8
Locatie: Theaters, scholen, bibliotheken. Buitenlocatie in overleg.
Speelperiode: Gehele seizoen
Toeschouwers: 150
Eindregie: Cristel Hakvoort
Idee / spel: Ellen Smets en Martijn van der Veen
Live muziek: Martijn van der Veen
Decor: Bartel Meyburg

www.mjontwerp.nl