Hatsjoe!

dsc_2556

hats_6

Het is een zonnige ochtend
Op de Noordpool.
Alles is wit.
Het is stil.
Jukka slaapt.

Er knispert een ijskristal.
Een sneeuwbergje beweegt.
HATSJOE!
Heeeee…wie niest daar ?

Jukka woont alleen in een huisje op de Noordpool. Op een dag krijgt ze onverwacht bezoek. Dat is leuk, een vriendinnetje! Ze dansen en springen in de sneeuw. „Hè, hè, dat was leuk" zegt Jukka. „Jotti, jotti", zegt Jut. Even in het witte wak kijken of er al een wit visje is. Maar hé, wat is dat? Er zit iets geks in het wak. Het is niet wit, maar het heeft een… kleur. Zoiets hebben ze nog nooit gezien. "Jotti, jotti, dat is mooi!" Hatsjoe! is een grappige, fantasierijke voorstelling voor 2+ met spel en dans waarin Jut en Jukka ontdekken wat kleur is. De mooie kleuren veranderen hun witte wereldje in een vrolijke boel.

Discipline: Dans, fysiek theater
Regie: Herman Bodt
Spel: Ellen Smets, Merel Bruning
Leeftijd: 2 t/m 6 jaar
Duur: 45 minuten
Speelvlak: 7 x 7 m
Aantal toeschouwers: 150
Speelperiode: gehele seizoen
Fotograaf: Annuska Steixner
Subsidiënt: Fonds Podiumkunsten

www.mjontwerp.nl